petek, 1. marec 2019

Ej, pa to je vendar tekaški blog

Bolnik prihaja za diagnostiko (...).
Gre za bolnika, ki je bil včeraj pri meni
obravnavan kot samoplačnik z jasno anamnezo (...),
na stop bang vprašalniku je dosegel 8 točk. 
Iz izvida 10.12.08
No, tako. V sedmih delih sem izkašljal, kar mi je ležalo na duši in to na dušek. Sedaj pa res, gremo spet teč. Najprej dolg prejšnega tedna: tak obetaven naslov potem pa nič.
Torej prejšni vikend je moj sotrpin zadnjih nekaj nočnih desetk začel napletat, kdaj se bova prijavila. Če se ne spomnite, to je tisti sosed, ki sem ga zvlekel sabo samo zato, ker imava vsaj približno enak obseg pasu, kilažo in stopnjo tvegane uporabe alkohola, pa me je gladko nascal. 3x. Spet en tistih, ki nič ne trenirajo, in njemu celo verjamem, potem pa na nočni 2018 doseže rezultat za katerega sem moral jaz recimo 2016 presneto garati. S tem da sem jaz na taisti nočni DNF. Predzadnji med rezultati, ne bo težko najti.
In sem gladko odbil, ok, lahko te prijavim (ker jaz "obvladam to prek interneta") ampak jaz grem samo na Joške v'n.
Ko sem potem premišljeval zakaj sem tako hipno odbil udeležbo mi je kapnilo, da se mi najbrž fržmaga. Še enega odstopa mi res ni treba. Če sem 2017 še letel na krilih organizatorjev, jim sedaj ne morem več delat sramote. Raje ne grem več in vržem stran rekord redkih, ki so bili doslej na vseh.
Kar se pa sladkih6 tiče je pa izgovor seveda prišel kar sam: lanske sem spustil po pomoti in torej ni več tiste špure "doslej sem bil na vseh". 
Pa mi je pravzaprav malo žal. Ker evo, ravno danes sem pretekel 8/2 3-17x, torej že 8 teden... Ampak ne. Ne.
Ne.
Naslednjič pa res, zakaj sem spet začel in zakaj še vstrajam, čeprav razlog sploh ni bil pravi. To je dolga zgodba in spet se bom malo oddaljil od teka. Bo pa vsega boga vpleteno noter. 428 zastojev, 72%, maska, morje in Konobe, in kavč s katerega sem vstal in šel teč.



1 komentar:

  1. Sem bil na vseh, razen na enem, je meni čist kul kategorija. A sploh ma kdo še tako?

    OdgovoriIzbriši