sobota, 17. april 2010

A nis mogu še tista dva km stisnit?

Ne.

11 komentarjev:

 1. Kapo, štunfe pa še gate dol pred tvojim včerajšnjim dosežkom. Ti si brez vsakaršnega dvoma neusahljiv vir motivacije!!!

  OdgovoriIzbriši
 2. Bravo, čestike, tista dva pa boš že dodal naslednjič ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. Classix, nekaj je v zraku, moj ni samo ukinjen ampak celo izbrisan!

  Vreme, seveda, nekaj si je pa treba pustit, če si že 30. kroga nisem. Škoda ker se zaradi narave tekme (pač traja, dokler traja) nismo dobili še ob pijači.

  OdgovoriIzbriši
 4. Wegam zakaj pa sploh potrebuješ vir motivacije in inspiracije? Mar ti ni v teh letih gibanje postalo način življenja in joie de vivre?

  Čestitam za fantastičen dosežek! Spomni se na tri leta nazaj, ko sva oba začetnika stopicljala na mestu in poglej, kje si ti zdaj!

  OdgovoriIzbriši
 5. KArmen, v resnici lahko rečem, da gre samo še za eno tako kvazi motivacijo, iz navade pač. Nekaj je dobro imeti v žepu in na začetku so bile to razpredelnice, sekunda in meter več, sekunda na (kilo)meter več, sedaj pa, kot si rekla je vse skup le še lifestyle. Uf, "le še"? Vesel sem da sem skupaj z Alešem in Rajkotom našel neko uravnoteženo skupino, ki ne pretirava v iberture in ne drsi v lagodje. In hopla, tudi tvoj včerajšni dosežek je enak mojemu ali Aleševemu, morda le čaka na nadgradnjo...

  OdgovoriIzbriši
 6. Zdaj pa ti skušaš motivirat mene, anede. Moj včerajšnji dosežek morda ni bl najbolj pameten fizično (cel dan že ždim z obkladki na kolenu), ampak tam v glavi je pa veliko premaknil.

  Vesela sem, da ste se našli, čeprav ste zame čist preveč ekstremni :-)

  OdgovoriIzbriši
 7. Mene pa mal skrbi, kaj bo drugo leto. Saj veš, ko moraš malce več, dlje, hitreje. Jebela cesta, dobr da sem nehal... :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Karmen, v bistvu ne, lih to hočem rečt, da je čisto vseeno, kako ekstremno se gremo, samo da se gremo z užitkom.

  Naslednje leto? Najprej letos dečko, Ljubljana - Boršt, recimo ;)

  OdgovoriIzbriši
 9. Ah, Ljubljana Boršt... Dej, dej, enga torka lohka to spelemo.


  :))))

  OdgovoriIzbriši
 10. Emmm, seveda, kako pa? Vikende ste tako ali tako že splanirali...
  (mejduš, se je lušnu malo petelinit)

  OdgovoriIzbriši