nedelja, 8. avgust 2010

5. teden, 3. vaja, dolgi tek 26 km 6:23. Kao.

Popoln polom. Naj gre vse v tri krasne.

11 komentarjev:

 1. Dragi moj Wega. Če dobro pogledaš v moj tekaški dnevnik tudi meni ni danes prav nič šlo. Sicer sem v nasprotju s teboj opravil moj današnji plan, a sem se tudi sam spraševal če je imelo to smisel.

  Ne vem sicer zakaj si naredil "samo" 11 km a dobro veš,da si sposoben več. Zato ne vrži prehitro puške v koruzo, ker moja puška je tudi danes skoraj letela ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. Ja ni šlo. Ponavadi je tako, ampak potem pa zlavfa. Danes pa sem se nekje opri devetem začel matrat, da sem držal 6:23, pri desetem in enajstem pa je šlo samo še dol sem odnehal.
  Saj ne bom kar tako scagal. Samo malo slabe volje pa sem vseeno.

  OdgovoriIzbriši
 3. Kolikor sem gledal tvoj program je zelo našpanan glede tempa. Vsaj pri dolgih tekih pozabi na tempo, predvsem zato ker pravič da ciljaš na končni rezultat pod petimi urami. Torej le zakaj bi se gnal??

  Teči čisto po občutku. Moji lanski dolgi teki pred maratonom niso nikoli bili pod 6:45, kvečjemo pa več kot 7:00 tako kot danes ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Ne gre za to. Zadnjič sem jih 22 z enakim tempom brez problwma. Slab dan pač.

  OdgovoriIzbriši
 5. Ej Wega...dejansko je bilo v nedeljo nekaj v zraku. Mi smo se zjutraj vrnili iz dopusta in ker sem tam v Kroejši ubogal tvoj ''nasvet'' in Polarja prvi dan snel z roke...zadnji dan pa dal nazaj na roko (beri nič teka 10 dni)...sem se zvečer odločil, da se grem malo pretegniti. Da skrajšam...po 4 K sem crknil. Danes je bilo že malo bolje...Drži se, šlo bo!!!

  OdgovoriIzbriši
 6. Ampak je bilo res. Upam samo, da ne bo tudi 24 oktobra kaj v zraku...

  OdgovoriIzbriši
 7. Jada, jada, jada.

  Saj bosta vidva kmalu hujša kot jaz! Samo jamranje! Uuuuu, ni mi uspel 167.45km laufat pod 4:13.18. Uaaaaa, naredil sem jih samo 89.76km...

  Za crknt.

  OdgovoriIzbriši
 8. Piskec, mene pa ne rabiš metati v isti koš, vsaj kar se tiče tempa, se mi zdi,da ti tu bolj pašeš :)))

  OdgovoriIzbriši
 9. piskec, sploh ni smešno. Me zanima kakšna jada jada bi bila če bi nekje pri Koči na planini Kuhinja vrgel palice v tla in šel nazaj domov?
  Sploh pa 167.45km laufat pod 4:13.18? Uf, več kot 41 kilometrov na dan... mislim da ne bi šlo.

  OdgovoriIzbriši
 10. Še NIKOL nisem šel domov!

  Ti pa Rajko... kaj mu klele pihaš na dušo, da nej gre bolj počas?! Prtisnt ga je treba, lenobo leno! Pa prav hoče, da ga božamo in ujčkamo, zakaj pa misliš, da tole sploh piše, a?

  Lepa beseda nč ne zaleže, oštro je treba, oštro!

  Pa, hej, da bi šel s planine Kuhinja domov? A ti veš, kje je to??? Še do Tolmina se je vleklo ko čreva...

  OdgovoriIzbriši
 11. Ma piše, da nas malo zavaja. Samo poglej njegov včerajšni tempo

  OdgovoriIzbriši