četrtek, 29. oktober 2009

Ne pa ni

Jaz sem res perla. Lepo zaključim spisek z enim takim prepričljivostnim vzdihom "... jutri je nov tek" in se vsedem na kavč in to je o. Nobenega teka, kaj šele novega.

Kaj bi si mislili o človeku, ki dan za dnem pušča odklenjeno kolo sredi promenade in je potem osupel in presenečen, celo nekoliko nejeverno razočaran, ko mu ga ukradejo? No evo. Prav tako osuplo presenečen, celo nekoliko nejeverno razočaran sem bil v ponedeljek ko se je šmrkanje razvilo v tisti prabi dahod z dabašenib nosob in kupom robčkov in čajčkov in samousmilovanja in teh reči. Hočem reč, ja, po moje si nekje v betici predstavljam, da sem si s tekom in kislim zeljem naštimal klingonski ščit proti napadom virusov in bakterij. Ker se me je itak že v petek nekaj na rahlo lotevalo ampak jok, jaz se ne bom sedaj za eno figo čajčkal in žajblčkov in lekadolov s tistim njegovim Cejem vred. Jok, mi bomo to lepo po možakarsko.

Tako je bil potem ponedeljek in torek in včerajšni dan bol kavčarski, danes pa... No evo. Danes pa samo še malo šmrkam in bi lahko šel malo trenirat ane? Da si ja še sladkih6 in Palmanovo sfižim.

Ker cepec.

8 komentarjev:

  1. klinc. jst pa čakam, kdaj me kaka rahla gripa prime, da bi mal poležavala doma namest gnila v službi... pa nč! seveda si je pa zdej že več ne želim, sej sm se vendar prijavla na sladkih6. mogoče bo pa januarja kej, da mal podaljšam nov let :)

    OdgovoriIzbriši
  2. E pa sad: tek je odpadel služba pač ne. PA gripa ni ravno ena varjanta za poležavat. Nič ne paše. Če že moraš bi mogoče vzela kakšen vsek v križu ali pa kaj takega.

    Sem bil pa ful vesel ko sem te videl med sladkimi. To je res doživetje. Moja gre letos samo hodit ker ni tekla od... hm, po moje od lanske Barbare. Skratka - tisto o pogumu je sicer res, samo bat se pa ni nič treba... ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Če bo tako vtrajna pri hoji kot lani, pa lahko računam na kakšno družbo :) Moj moto bo spet (Aljinih) 6 ur miganja :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa tako, med nami... Si ti čist not padu (v robce, ne v sodce) ali bo kaj slišat o tebi pred soboto?

    OdgovoriIzbriši
  5. MA ne. Spet sem v tisti fazi, saj veš. Pa tokrat ne mislim še tle gor morit... Upam da me do sobote mine.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tale faza se že vleče neki časa, kaj?

    prid na pivo. Bova spremenila fazo...

    OdgovoriIzbriši
  7. ;) Ma ne. Samo zalaufat je potrebno. Dobesedno in preneseno.

    OdgovoriIzbriši
  8. Aja. A to pomen, da prideš na pivo vseen?

    OdgovoriIzbriši