nedelja, 12. julij 2009

da klinc gleda vse skujpa

Malo me vedno potem vest peče. Ravno se uspem prepričat da je čas da vse skup pustim, pa tek, pa blog pa virtualno druščino pa vse skup, ravno se nameravam spustit nazaj na stare prastare tire lagodnega življenja, ravno ko začnem premišljevati da ko jebe , se začne spet dogajat.
Najprej ta velka tamala kljub vsem gripam tega sveta vendarle odfrči v Mehiko. In če čmo bit v kolikor toliko spodobni komunikaciji je treba požret nazaj Facebook.
Potem dobimo na Borštu obiske naših ljubih krtincev in po čudovitem dnevu pomislim, da takega dneva sploh ne bi bilo brez vse te virtualne druščine takega dneva nikoli ne bi bilo.
In po Blejski 10-ki se spet zavem, da takih čudovitih dni ne bi bilo brez teka. Kot ne bi bilo Bistrice, Velike in Male, Sedla.
In za konec dve izjavi obe z včerajšnje desetke:prva, oh, ful si včasih dobro pisal, ful sem te rad/a bral/a - kar pomeni včasih. Če včasih zakaj ne več danes? A res nimam več česa povedat? Kaj se je pa spremenilo? Samo ne da se mi - to je vse. Ne da.
In druga: najprej je treba shujšat, da lahko začnem tečt. Tole potrebuje širšo obravnavo. Ker sem ravno na tem. Bil na tem. Ko sem se zavihtel nazaj proti devedesetim so se poslabšali tudi tekaški rezultati. Tako je vsaj izgledalo. Pa res?
Ja. Spet bom pisal.

10 komentarjev:

  1. Ok, facebook misterijo si mi rešil. :)

    Leta so kriva, Wega, leta! Nas meče in meče naokrog, ko kake male junčke. Pa bi to, pa bi tisto, pa ne bi tega, ja pa bi, pa ne bi, pa bi... Ah.

    Greva raje danes na Šmarno grde misli preganjat. In se v lastno rit suvat.

    Do drugih bi moral biti človek prijazen. Do sebe pa trd ko hudir.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, napiš še kaj, samo ne mi kislega zelja prodajat, tudi tistega z Boršta ne, ker ga ne maram. Že od mladosti, ko sem prvič hujšala ob surovem kislem zelju. Fej.

    OdgovoriIzbriši
  3. lej ga wegata, k spet neki joka :lol:

    OdgovoriIzbriši
  4. Hana, nič kislega zelja, ta sploh ni bil za hujšanje ampak za zdravje. Se sploh ne čudim, da se ti je uprlo, če pa si ga MORALA jest. Še vedno sem prepričan, da zdrava prehrana JA, dieta NE.

    bucka
    Ne pa ne.

    OdgovoriIzbriši
  5. Sem mel že včeraj pripravljen obširni komentar pa ga enostavno nisem napisal, ker sem pričakoval,da ti bo nočna10tka dala krila in očitno se nisem zmotil. Glej glej, celo list27 ki se je nekako izgubil, se je spremenil v list28. Ma vam rečem iz tega fanta bo še nekaj , sicer pa v to jaz nisem nikoli dvomil!!;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Krila? Flop. Počasnejši kot lani ob boljših pogojih. Pozitivni so bili organizatorji.

    OdgovoriIzbriši
  7. Pa kdaj boš pozabil na hitrost, klinc gleda pa hitrost, saj se ne pripravljaš na olimpijske igre ampka na preposto igro s samim seboj in pri tem hitrost naj nebi bila prvotnega pomena, razwen če je tebi prvotni cilj. če je tako daj se začni prvo priravljati postopoma in začni podirati rekorde najprej na 10-tki in ko boš pri tem uspel nadaljuj. Mogoče ti bo tako kdaj celo uspelo maraton preteči krepko pod 4. urami. In če ni tako? Potem pa si še enkrat dobro preberi Piskecovo poročilo iz nočne10tke, mogoče se te bo kaj prijelo ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ma ja. V bistvu bi bilo še najbolje če pozabim na hitrost pa še razdaljo in se kar vležem nazaj na kavč. Sploh ne veš, kako me mika ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja seveda, saj na kavču zna biti tudi zelo lepo. Veš kak je fajn ko se lahko tako v miru vlekneš, rastegneš svoje nogice, zraven prigrizneš kakšen prigrizek, pa pivce steče dol po grlu. Ja, ja, a še obstaja kaj lepšega??? ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. wega tudi danes še dobro pišeš ;)....pa saj je vseeno če si ti kdaj ne da, pa bodisi tečt al pa pisat

    OdgovoriIzbriši