torek, 27. januar 2009

Učenje PST na pamet

Sicer je bil pa minuli teden kar v redu. S prilagajanjem programa in združevanjem ta kratkega sredinega in ta srednjega petkovega na enotni četrtek je potem kar malo čudno, ko potem tri dni vkup ne tečem. V ponedeljek je pa že druga zgodba: mam kar malo cmok v grlu. Če drugega ne pa dolgi tek vzame kar precej časa. To ni več "grem za pol urce ven" ampak vzame kar lep kos prostega časa. Pa dolgčas rata. Na polovici teka, točno na sredini poslanskega vprašanja Zmaga Jelinčiča Pahorju se je radijski dnevnik zaključil in neipod crknil. Lahko si je predstavljati, kako je potem teči sam s svojimi mislimi... Je sicer to čas ko narediš kakšen kratek rezime svojega življenja in rešiš kakšen hud službeni problem, odpreš kako dobro filozofsko temo in take. Ampak potem pa zmanjka.

Aja! Čisto nič me ni bolelo. Koleno in te reči. A ni to fino?

2 komentarja:

  1. Sem malo pokukal v tvojo tekaško razpredelnico. Vauuuu!!!! Resnično skrajni čas, da začneš resno razmišljati o prvem maratonu!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelooo se strinjam z Vremenom, uh, vedno ko pogledam tvojo razpredelnico me zagrabi, da bi šla tečt. Saj bom, saj bom. Jutri :-)
    LP, Lenči

    OdgovoriIzbriši