ponedeljek, 12. november 2012

Kdo tam trobi?

Ah. Kakšen blog je šel po vodi!! Hočem reči - idealno, strašni plani, priprave, vrhunec leta, napad na 50 krogov, potem pa - cela drama, po slabih dveh urah kot bi odrezal, odsekal, flop, ni več šlo. Kaj vse bi lahko napisal! Kakšen prispevek, drama sedemnajstega kilometra, nadčloveški napori, stiskanje zob in pesti, preobrat, skratka, saj veste. Saj ste že bralo take ane?

V resnici pa nič. Nič! Na sladkih6 enostavno ne moreš biti slabe volje. Kako neki? Vsi so nasmejani, vsi so nekaj dobre volje, vsi se nekaj hecajo, vsi ti na koncu ploskajo in vsi navijajo. Kje na tem svetu me bo Neža   Mravlje morala kar 34 x  prehiteti? Kje se bomo basali s sladkarijami in veselo pozdravljali prav vsakega posebej, ko bo sijočega obraza poziral z diplomo? Čarobnost prireditve je tisto, kar jo dela posebno. Nihče ne ve čisto točno zakaj, čeprav vsak misli da ve. Nič ni videti da se bo čarobnost kmalu končala. Res je videti, da se počasi deli na vrh profesionalcev, ki dosegajo nekaj onstran horizontov in ostalih, ki nam je vseeno, če se ustavimo in poklepetamo, zganjamo kakšne otročarije (na primer ko me je Loni podila okoli s trobljo  - čeprav nisem mogel "niti koraka več" in sem se vlekel iz kroga v krog sem vseeno lahko dirjal kot norec, samo da je hec)

Ja, res je, namenil sem preteči 50 krogov pa se je vse skupaj končalo 7 krogov prej. Premalo priprav, premalo resnosti, premalo res močne želje. Logarska in Boršt sta pač vendarle malo ukradla šov.

Čisto zares na koncu ni bilo nobenega dolgega nosu. Najbrž so se me končno prijele te vaše fore da je vsak ki se sploh spravi na kaj takega car. Hopla, saj  sem vedar petekel več kot maraton!




7 komentarjev:

  1. Letos si naredil več kot kdar koli prej v tvoji tekaški karieri. Zato si lahko samo ponosen. Letošnji Sladkih6 je bila samo pika na i. Maraton je le maraton...

    OdgovoriIzbriši
  2. No saj. Ampak da se tega celo zavedam? Verjamem? Bo pa rajtan res konec sveta letos.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pred Loni si pa res letel. Mogoče bi morala par krogov za tabo laufta, bi jih mimogrede naredil 50!

    Konec sveta da bo? A prej pa še Barbara al kako?

    OdgovoriIzbriši
  4. Hja, glede konca sveta nisem več popolnoma prepričan da bo. Po moje je namreč že mimo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ah, seveda! Saj sem si ga zaželel enkrat za božička. Hmmm, zgleda se mi je želja izpolnila.

    OdgovoriIzbriši
  6. Samo pol bi morala tudi jaz tako laufat. A si zmešan? Ker letos je bilo vse skup zame en sam velik hec, no, vsaj tako sem tla vse slup obrnit, očitno so pljuča pripravljena za redni letni remont, ki bo trajal tam nekje do spomladi.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ne, sej bi sam dvakrat po pol loni morala biti vsaka na pol proge in trobiti. To bi letelo... ;)

    OdgovoriIzbriši