torek, 5. junij 2012

Medčas


No počasi se vse skupaj normalizira. No, kolikor v teh časih sploh lahko rečemo "normalizira". Pisanje pa mi kar ne gre in ne gre od rok. Počasi sem se čisto izpel in so pošle že vse kombinacije. Preprosta matematika pač pokaže, da kombinacij ni kaj dosti. Imaš nekaj dogodkov ("tekma", "druženje", "trening", "ostalo") se skombinira z občutji ("zelo dobro - srečen", "zelo slabo - srečen", "zelo dobro - nesrečen" in "zelo slabo nesrečen") In to je to, kombinacij je 16 in nič več. Vseh šestnajst sem preigral že neštetokrat in  kaj naj potem sploh še pišem?. Saj veste, če grem ta zadnjega, Radenci: Tekma / zelo dobro / srečen ali pa en od treh prispevkov v februarju o golobji smrti. (ostalo, zelo slabo, nesrečen). In to je to. Kaj pa čem pisat?

Da je The Knjiga začela novo življenje? (ostalo, zelo odbro, srečen).

Da je čudovito organiziran humanitaren tek z mažoretkami, lokostrelstvom, predstavitvijo dela Policije, plesnima skupinama, srečelovom, glasbo, moderatorji, košarkaškim showom in srčnimi marationci, ki 10 dni zapored vsak dan v novem kraju pretečejo maraton, izzvenel v prazno pred komaj peščico obiskovalci? (druženje, zelo dobro, žalosten)

Da sem po dolgem času spet tekel na tartanu in se dobro tekaško počutje še kar nadaljuje? (trening, zelo dobro, žalosten)

Da smo pri prijateljih Krtincih preživeli spet eno čudovito mirno in sproščeno popoldne na kopalniško protinskem pikniku? (druženje, zelo dobro, srečen)

Vidite, da ni o čem več pisat.

8 komentarjev:

  1. 16 kombinacij?! Zame, ki štejem 1, 2, mnogo, je to huaaaaa veliko!

    Zato kar piš o/v kombinacijah. Kdo pa bere, kaj si napisal prejšnji teden! :)

    Mater, tvoje slike v pižami ne najdem, ej!

    OdgovoriIzbriši
  2. A tele mažoretke so pripomogle, da si naredil "samo" 10 km, ali pa to pomeni, da si še kakšen met na koš vmes napravil?

    Tako mimogrede, a novo pižamo imate gosdpod?

    OdgovoriIzbriši
  3. pižama je (t)ista ki se pojavlja ob pihanju svečk. Sliko ima pa verjetno Flori

    OdgovoriIzbriši
  4. Aha, to je torej taka obredna pižama, a?

    OdgovoriIzbriši
  5. "Da je The Knjiga začela novo življenje? (ostalo, zelo odbro, srečen)"

    The knjiga je v polnem branju in zelo koristno nadaljuje svoje poslanstvo. Trenutno me počasi, a vztrajno vodi proti začetku 6. tedna. Jeeeeej!

    Še enkrat hvala, Rado.

    OdgovoriIzbriši
  6. 5-1, kaj? Vesel sem zate in za Knjigo! Še poročaj!

    OdgovoriIzbriši
  7. 5-1, ja...madonca, saj si predstavljaš, da si svoje cajte niti predstavljati nisem mogel da bom zmogel 5 minut teka na kup spravit. (o:

    Zdej sem pa bolj optimist. No...ob misli da bo kmalu 10-1 pa take si pa raje še ne upam pomislit.

    Grem pa sem pa tja, ko kej na en mal zagusti, k teb na blog pogledat, kaj je pri tebi dogajalo takrat, pa vidim, aha, je tut on mel takrat krizo...ni panike potem. (o: Pa gre dalje...

    Naj te tudi taki ali pa predvsem taki razlogi naprej motivirajo, da ti ne zmanjka volje za pisat, ker si za sabo pustil zelo veliko zelo pozitivnega in koristnega materiala za vse, ki rabijo brco v rit, da se skidajo s kavča in gredo teč...

    Le tako naprej. Ti maš...tisti X faktor. (o:

    OdgovoriIzbriši