torek, 24. avgust 2010

Jah, še en nedokončan in neuresničen cilj. Premalo srca ali pretiravanje, kdo bi vedel. Ali pač prevelike ambicije in precenjevanje. Ok, vem da nisem superman ampak par kilometrov pa menda že lahko pretečem s tempom manjšim od sprehajalnega. Pa ne gre. Je res tako zelo narobe, če si želim preteči Ljubljanca in njegovih 42 v karajšem času, kot sem tako razdaljo že pretekel. Pred tremi leti recimo, na Sladkih6. Včerajšni tek je bil na ravni teka na taistih Sladkih6 izpred štirih let.

Mislim, da si bom sedaj vzel malo počitka.

Se slišmo.

17 komentarjev:

  1. Ah, ah, bi spet rad kako spodbudno besedo, kaj?

    OdgovoriIzbriši
  2. Ok. Brez panike, to je SPROGRAMIRANO tako.
    Vključno s tvojo reakcijo, položajem zvezd
    in vremenom.
    Avtoji Programa že vedo kaj delajo.
    Boš videl. Nč bat.

    OdgovoriIzbriši
  3. Če ti je to kaj v tolažbo: nisi edini, ki ti ne gre po planu. Ni luštno kaj dosti vsaj pri sebi ne morem spremeniti oziroma NE GRE!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Končno!! Končno si nas poslušal in odtekel en tek tako kot treba. Dobesedno v tempu maratona. Tako se dela, le tako naprej!!!!

    Aja pa tam v tvoji razpredelnici popravi letnico 2011 v 2010 ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. piskec - spodbudna beseda vedno dobro dene. Seveda pa izsilje(va)na ne zaleže nič. Skratka: kaka spodbudna beseda mi bo še prav prišla, no, danes pač ne prosim zanjo.

    sestrca, bi bilo fino, ja, ampak SPROGRAMIRANO je bilo popolnoma drugače: v četrtek hitri tempo tek, ki sem ga izpustil, ker sem bil kratko malo preutrujen, včeraj pa 32 kilometrov, ki so se sfižili v vožnjo z avtobusom domov.

    pajo, nikoli mi ni v tolažbo če tudi komu drugemu ne gre. Morda samo kot čisto mčkno nekje v ozadju, češ, morda je pa res polna luna kriva...

    Vreme: jebeš tak tempo maratona, ko kapituliraš na polovici in ne moreš niti koraka več. A hočeš slišat kakšen je bil tempo zadnjih dveh kilometrov? Nočeš. Letnica je pa kar prava. Upam.

    OdgovoriIzbriši
  6. Včeraj je bilo vroče... Pa kaj bi rad? Da te pobere? Dej nehi no :)))

    OdgovoriIzbriši
  7. Rado, verjamem ,da je tudi tebe vročina ubila, kakor mene in še marikoga, ki se je udeležil teka ob Vrbskem jezeru. Hočeš vedeti za moj tempo v zaključku... malo še potrpi pišem na blogu!!!

    Sicer pa ,da ne bo pomote jaz te v nič ne silim, hočem ti samo povedati, da ni vse v hitrosti, če bi bilo, bi nas tričetrt rekreativcev sploh ne teklo več.

    Sicer pa vzami v roke knjigo od joginga do maratona stran od 23 do 31 in se vprašaj kje si! Verjamem,da se boš našel ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ampak tokrat pa res nisem mislil na jamr vse obrnit'. Saj ni nobene katastrofe, pač ni dovolj motivacije in podobnega, kar je potrebno za preskok. Osebno sem bil pač prepričan, da bo šlo bolj zlahka, na izi in nekako samo od sebe. Očitno je bilo lažje vstati s kavča in iti tečt kot je sedaj ta tek nadgraditi.

    Žal mi je, da počasi pozabljam(o) na stare, dobre in nenadomestljive nasvete recimo pegaza, Inota, ZdravkoCa, in cel kup drugih...


    Skratka, jaz bi, pa ne bi čist.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja tvoja ugotovitev je še kako prava. Za preskok na višjo stopnico, na izi več ne gre, če ne drugega se je potrebno matarati s temi dolgimi teki in če ti niso v veselje pade vse skupaj v vodo. Pa saj jih je tudi pri meni letos nekam malo...

    OdgovoriIzbriši
  10. Pejmo nekam pit in obupavat, a?

    OdgovoriIzbriši
  11. Classix ne skrbi. Samo počiva ;)

    OdgovoriIzbriši
  12. Vraga, ne pa počiva. Spregledal sem ga. On namerno nič ne napiše, ker ve, da nam s tem povzroča pomanjkanje motivacije. Včasih smo temu preprosto rekli zavarivanje protivnika. Na LM nas bo pa ''scat peljal'', da se nam bo v riti in glavi mešalo...

    OdgovoriIzbriši
  13. Res samo počivam. Karkoli bi že napisal najbrž ne bi bila neka huda motivacija.

    OdgovoriIzbriši