sreda, 14. julij 2010

2. teden, 1. vaja Lahkoten tek (10 km; 6:31 min/km)

o, pa smo postali malček objestni. Kaj bi se omejevali, ko pa niti zvede za nas niso več predaleč. Ja, ja, saj je res, tisti čisto prvi dan (1/1) je bil malo mimo ampak samo poglejte si potem! 1/2 hitri tek u nulo, 1/3 dolgi tek pa - zeh zeh, smo se že malo dolgočasili ane? In to dan kasneje po solidni Blejski... JAz zmorem vse! Za začetek drugega tedna smo imeli lepo predpisanih 6:31 na kilometer, ampak ne, ko je pa tako fino šlo! In če je na začetku res šlo kar samo od sebe proti 6:00, sem zadnja kilometra pospeševal čisto na silo. Oj dete obledno, kot da ihtavost in nestrpnost nista nikdar še nikogar pokopale! V četrtek bo pa intervalni jok in stok!

Ampak to je šele jutri. Za danes pa še - a sem že povedal kaj o moji novi pridobitvi? Moram se pohvalit, ker je pa tole res nekaj, kar sem iskal štiri leta. Najbrž sem že kaj omenil, kako mi včasih paše teč z mp3jem, včasih pa čisto nič. kdaj mi bo pasalo skoraj nikdar ne vem vnaprej, tako da mi je dostikrat manjkal, dostikrat pa mi je bil v napoto. Sploh dolgo nisem našel ustreznih slušalk, ko pa sem jih končno dobil so me pa motile te presnete opletajoče žice. Kar nekaj časa sem iskal nekaj brezžičnega, bluetooth recimo, karkoli. Na Balatonu pa sem jih zagledal in bile so ljubezen na prvi pogled. Kot je s takimi ljubeznimi navada nisem imel nobenih podatkov, kaj sem pšravzaprav videl,samo vedel sem da je to - to in da obstajajo. Doma sem začel iskat in jih našel, še lepše, odpornejše in kmalu so bile moje. Gre za slušalke z vgrajenim mp3jem, kar pravzaprav ni neka huda novost, očarala pa me je njihova preprostost. Če mi ne paše jih enostavno (in popolnoma nemoteče) spustim za vrat, ali pa zložim in spravim v žep. Med tekom pa so neverjetno stabilne in res uživam. Brez odvečnih dodatkov, gumbov, nastavitev - enostavno in učinkovito. Kok sem jaz en srečen človek...

12 komentarjev:

  1. Mi lahko zaupaš, kje si kupil ta mp3. Prav lepa priložnost, da si nekaj podarim za rojstni dan :)

    OdgovoriIzbriši
  2. nana, gre za Sonyev walkman in je najcenejši ravno v Sonyevih prodajalnah. Celo na spletu ga nisem zasledil ceneje. Paziti je potrebno tudi, da gre za model W252 in ne W202, razlika je v vodoodpornosti (ne gre za to, da bi z njim plaval, pač pa da je odporen na švic, dež in da ga lahko oplakneš pod tekočo vodo).

    Jaz sem ga kupil v sonyevem centru v BTC-cityu. Ti pa moram kar povedat, da ni ravno poceni (sploh ker je spomina "le" 2GB, kar je sicer več kot preveč, ampak saj veš...)ampak kar se mene tiče je vreden vsakega od sedemdesetih evrov.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tale link ti bo v pomoč, označi da želiš videti samo prenosne audio naprave:
    http://www.sony.si/dealerlocator/search

    OdgovoriIzbriši
  4. Super, hvala! Jasno mi je, da finančno ni ravno poceni, a že imam v mislih, kako se bom znašla :) mp3, ki ga imam sedaj, mi crkne po 6 urah in se mi je nekajkrat že zgodilo, da sem imela potem mrk. Tole bio pa bolj zanesljivo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Sem te hotel dans povabit na pivo, pa sem se potem spomnil, da delaš intervale.

    Škoda.

    OdgovoriIzbriši
  6. Eemmm, in kaj ma to veze? Povabiš lahko v vsakem primeru. Jaz sem pa čakal, da me povabiš... Škoda.

    OdgovoriIzbriši
  7. Nana, tale naj bi delal z enim polnjenjem 11 ur. Ima pa neko funkcijo hitrega polnjenja, polniš 3 minute in dela 3 ure ali nekaj podobnega.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja, seveda. Po treh bi pa moral it.

    Sej ti rečem: brez veze...

    OdgovoriIzbriši
  9. ne pa ne. nikoli ni brez veze.

    OdgovoriIzbriši
  10. Evo... sem postala ponosna lastnica novega mp3. Tetice sem nažicala, da mi bodo (so)kupile za rojstni dan ;) Čisto pravi čas si tole obelodanil :)))

    OdgovoriIzbriši
  11. Poročaj, ko ga boš sprobala. Meni je tudi drugi vtis še vedno super.

    OdgovoriIzbriši
  12. To bo pa šele avgusta, ko pridem do otro... oni operirajo z temi zadevanji (nalaganje muzike ipd). Bom poročla :)

    OdgovoriIzbriši