sreda, 23. december 2009

To je najbrž vreme, ane?

Pozdravljeni!

Še en tak plofek. Generalka za 16 dnevni program namreč. Niti enega samega dne nisem prelaufal tako kot je treba. Popolnoma zablokiralo je pa pri intervalih. Kaj imam toliko proti intervalom nimam pojma. Ko bi moral začeti z intervali – in to takimi izi intervali – sem najprej začel mešati dneve in “kaj je na vrsti” podatke, potem sem si naštimal snežno ujmo in, ker sneg ni ravno nevem kakšna ovira, še zoprn dež in mega plundro. Da se ja ne bi spravil ven v takem pa sem še nekaj kao zbolel, da je zaziher. Ker čisto zares zbolel nisem: nekaj me kao grabi, ravno dovolj za izgovor in ne zadosti, da ne bi kakšen pir šel po grlu. Po tem istem grlu, ki me kao nekaj praska, za danes recimo sem si zamislil še hripavost, ker se okolici ne smilim dovolj. Drugače pa: nobvene vročine, nič, še iz nosa mi ne teče kaj dosti, samo en tak nedoločen “čuden občutek za očmi” in ah, malo hripav.

Sedaj seveda že srfam po netu in se prepričujem, kako program sploh ni dober, v bistvu originala sploh ne najdem, da bi si preračunal za 30 km Medeo – oh, pa jaz sem umetnik! Te zadeve izmikanj sem pripeljal na višji nivo, to je za priznati. Kajti malo tuhtam, ane, ker je itak brez veze, ane, pa je itak treba en pameten program najt, ane, da bi začel z enim pametnim programom takoj 1. januarja. To, da sem že davno pogruntal, da je čisto vseen klinc kakšen program je, samo da je in da se ga držiš, najbrž sploh ne drži. Lepo pavza, pa res en PAMETEN program pa je. Do takrat se pa orenk pocajtam in spočijem in vmes samo še tistih Borških 10000 pretečem, to je pa tudi vse. Hudiča, saj so vremenske razmere izredne – vsepovsod poplave in sploh, kdo bo pa tekel v takem???

Aaaah, kako se sovražim takega.

Drgač pa: kar v redu, hvala.

6 komentarjev:

  1. Tipično.
    Namesto da bi skakal po lijanah z drevesa na drevo in zdraven po tarzansko rjul, da je za tabo verjetno NAJUSPEŠNEJŠE leto v življenju......no, si rajš malo hripav.
    Hehe.

    OdgovoriIzbriši
  2. Predvsem pa imam s tarzankami in lijanami malo slabe izkiušnje ... ;))

    OdgovoriIzbriši
  3. Kdo pa še rabi "program"??? Ven greš, pa tečeš, a ni tko dobr?

    OdgovoriIzbriši
  4. :((( Pa ti me SPLOH ne poznaš.

    OdgovoriIzbriši
  5. Spet kompliciraš... jaz te pa držim za besedo ;) 30.1. hehe

    OdgovoriIzbriši