nedelja, 25. oktober 2009

To je to

Noja, nisem ravno blestel - ljubljanca sem zmogel že pod dvema urama. Tokrat se mi zdi sem ga malo podcenjeval in se je maščevalo, končal sem daleč od želja in napovedi. Pa nič hudega. Saj bodo še novi izzivi in morda kmalu naredim korak naprej.
Jutri je nov tek.

15 komentarjev:

  1. Itak, da je. Dokler tečeš brez bolečin si srečen človek :) Jaz pa sem danes po dolgem času vzela tableto proti bolečinam, za vsak slučaj. A se je splačalo :)))
    Se vidimo v Palmanovi :)
    Čak mal... ne spomnim se, da bi se že prijavil... KAj ČAKAŠ???

    OdgovoriIzbriši
  2. Bravo Wega!

    Koga briga rezultat, čisto lahko bi doma na kavču sedel... Pa nisi.

    OdgovoriIzbriši
  3. super, čestitam! škoda, ker te nisem vidla, a se morš rinit v uni gužvi :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Piskec, bučka, Sebi, tole letos ni bilo glih za super bravo. Če vem, da lahko bolje, če je v resnici tudi že bilo bolje in ni nobenega razloga da bi bilo slabše - potem se ne morem zadovoljiti s takim rezultatom. Jep, lahko bi doma na kavču sedel, ok, ležal - in očitno tudi sem. Več kot bi bilo treba. Sicer bo pa letos še ena zaključna zadeva po Sladkih6, tako da bom imel v Palmanovi enga tazga popravca.

    Spet kumi čakam :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Za kaj pa ne bi moglo biti super bravo?? A se zavedaš,da večno ne moraš biti na vrhu, da večno ni moč presegati samega sebe?? Jaz sem še vedno mnenja,da je važno da pri teku uživaš ne glede na čas. Sam sem v Gardi užival, tudi včeraj na ljubljancu sem, pa je bilo za skoraj 45 minut razlike.

    In za to še jaz Rado, bravo čestitke, zame so vsi ki se pojavijo na štartu junaki in med temi si tudi ti!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. se strinjam z Mašo: "pol pa nč, če nočeš bravo... Naj te kokla v rit brcne! Nkol ti ni nč prou!"
    :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja, ne, nočem bravo. V bistvu želim bravo ampak tale bravo je kilavo dete, ni se za hvalit. Ne rečem, saj veste, da bi skoraj guznil ali pa šel na 42 ali kaj takega. Ne. Moja največja tekma, moj Ljubljan'c, kakršenkoli že je, moj pokaži kaj znaš. Sem se kaj ahtal zadnje dni in čajčke pil? Ne. Sem kaj kontroliral hrano - razen seveda na tone makaronov? Ne. Sem sploh vložil kaj truda? Vsaj mčkno? Ok, zjutraj sem vstal malo bolj zgodaj, pa še to mi je premik ure dal potuho. Vse kar sem vložil v ta LM14 je bilo, da sem si z malo več muke zjutraj cepke gor vlekel. In brez nič ni nič. Prišel sem tja zadnjo minuto, skoraj so že startali, in potem odtekel kot bi tekel po svojem PSTju kakšen bolj deževen dan. Oh, lej no, kakšno presenečenje, vse me boli tam v piščalih. A res? A smo mal na 1:50 štartal popolnoma nepripravljeni, sej bo šlo, sej ni važno. In potem po naglasinu je pa sicer v piščalih nehalo bolet, samo moči pa ni bilo nobene več. Kdaj smo že nazadnje več kot 13 pretekli? In po Dunajski je šlo, lepo prosim, dol. Meni se pa ni dalo več kaj dosti. Če ne bi bilo Marjetke tam pri drugi oznaki za 21 bi še svoj tradicionalni cilj-finiš izpustil. In vse skupaj je bilo itak brez veze. Bi morali malo sklup tečt ekipa srčnih, pa se še videli nismo. Heleno na poletu in Rajkota na življenskem maratonu sem gladko prešprical, ni bilo časa. Ni bilo časa!! Ojej. Tako je bil vse skupaj eno tako ponmesrečeno četrtkovo popoldne, ko mencam po stanovanju gor-dol, pol grem pša tečt in se na 3 km spomnim da mi danes pa res ne gre in tam ob koncu bajerja obrnem nazaj in študiram al čem nazaj grede pretečt tiste 3 km ali ne. In jih ne.

    In grem potem na en pir.

    OdgovoriIzbriši
  8. Klinc...najprej se pol ure matram, da te najdem med rezultati, saj pregledujem vse od 1:55:00 bruto pa navzdol. In ko te končno najdem in ti želim iskreno čestitati pa tole...Sicer ne vem, če si ti resno verjel, da lahko iz teka v tek samo napreduješ, a za v vzpodbudo sledeče...drugo leto bo 15. Ljubljanc. Torej petnajsti alias 15...1:50:15

    Če ne...mi greš lahko za zajčka za 2:09:59...se bova potem skupaj jadala.

    P.S. Na en pir se ne splača!

    OdgovoriIzbriši
  9. classix, "en pir" je najpogosteje izrečena laž. Nikoli ni en. Če je en, potem smo se najbrž odpravljali na "ful pijanko2 pa se je vse skup sfižilo.

    Sicer pa na spletni strani pritisneš "F3" in odtipkaš ime in ti ga najde ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Če pa tkole pogledaš, si pa res zajebal.

    Najmanj 50-ka na sladkih6 za odkup!!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Lani mi je zmanjkalo 320m. Letos štartam na 63 km, kaj bi bili malenkostni...

    OdgovoriIzbriši
  12. Se mi je zdelo, da štartaš na povprečje :))) Ampak če malo bolj resno pogledam... kaj letos sploh bo poprečje??? So sami ultraši prijavljeni :)

    OdgovoriIzbriši