torek, 6. oktober 2009

Kakšna lepa jesen

Tole nisem čisto prepričan, da bo v redu. Nisem čisto prepričan če imam sploh kaj za napisat. Še naslova nimam. Ene par stvari se mi je sicer motalo danes med tekom po glavi ampak nič pametnega. Recimo o dopustu. Koga pravzaprav briga moj dopust. Še jaz sem že skoraj pozabil, da sem bil kje. Razen zjutraj seveda ko za bzzbzja budilka na telefonu. Cel dopust je nisem izklopil. Tak neverjeten užitek je bil zjutraj poklopit alarm in se obrnit na drugo stran. Nemara it lulat, ok, ampak to je to. S pisanjem sem kar odlašal, to ste opazili, kajne? Mogoče zaradi slabe vesti. Nobenega izziva ne vidim več v teku in na dopustu sem iskal vzroke da mi ni bilo treba it tečt namesto obratno. Saj vem, saj vem, kao malo pa si lahko privoščim počitka in te fore ampak... Ampak počitek kar traja. September je bil katastrofa. Še 70 kilometrov nisem nabral skupaj. Vrh vsega se mi zdi to čisto kul, nobena reč. Seveda se je poznalo, če je šlo v eno smer bo šlo tudi v drugo. Ležat, malo čofotat in se malo sprehajat, zdraven pa samo za zajtrk zmazat pol ponudbe kot da grozi sodni dan - to ne more biti brez posledic. In se kavbojke zapenjajo malo bolj na tesno. Ne, niso se skrčile. Neprijetna slutnja se je potrdila potem v službi na "moji" vagi. Praktično se nisem skoraj za nič poredil. Morda pol kilce. Sranje. So že začele plahneti (težje) mišice in se nabirat (lažja) maščoba. Klinc pa tako življenje: sem mar sedaj obsojen na 150 km vsak mesec če nečem postati 120 kilski kit nasedel na kavču pred tv?

Drugač pa, u redu. Prijavil sem se na en krog Ljubljanca in Sladkih6, čakam pa še na zbiranje prijav za Palmanovo. To še opravim letos, potem pa mir do Radencev. Al je Sežana prej? Kakorkoli. To nedeljo me čaka ena super uživancija s Krti in tako naprej.

Saj mi ni nič hudega, res ne.

4 komentarji:

  1. matr, sam to je res... men se tut takoj pozna, če ga sekam. recimo, da lih fuuul ne pazim kaj jem pa če ne tečem pa tko. jst sm se že večkrat spraševala kot ti - a morm res cel lajf pazit kaj požrem pa kok pa da laufam in kvihtam, a res ne bi šlo občasno (sej ne vedno, sam včasih) mal bolj lagodno?

    drugač pa glavn, da je drugač u redu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz bi raje rekel, kar 70 km sem naredil pa še prave volje nisem imel, kaj še le bo ko me bo spet prijelo ;)

    Sicer pa kar pozabni da bo mir do Radenvec se ja bomo še prej kaj konkretnega zmenili :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz sem 70km naredil samo takrat, ko je bil Primož vmes... Heh.

    OdgovoriIzbriši
  4. Vseeno je malo hecno. LAni septembra jih je bilo 170!

    OdgovoriIzbriši